Villa Nena***
Hersonisos Creta

 Villa Nena***- locatia de vis pentru un concediu in familie

Stați în inima orașului Hersonissos

Villa Nena este una dintre alegerile noastre de top din Hersonissos. Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Villa Nena este un complex administrat de o familie, situat la doar 70 de metri de plajă și la 100 de metri de portul pitoresc Hersonissos. Se oferă Wi-Fi gratuit în tot complexul.

Toate apartamentele si camerele de la Villa Nena au Wi-Fi gratuit, living cu TV prin satelit,  balcoane și chicinetă dotată complet, cu frigider și aparat de cafea.

Villa Nena se află la doar 100 de metri de strada pietonală principală, cu magazine și restaurante. Obiectivele turistice din apropiere includ renumitul palat minoic Malia, aflat la 5 km. Parcare publică gratuită este disponibilă chiar lângă hotel, iar un centru mare de convenții se află la 200 de metri. In apropiere (50m), este si un super market Carrefour, si magazinele.

Limenas Hersonissou (Centru) este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, baruri și litoral.

Acesta este locul preferat de turiștii din Hersonissos, conform comentariilor independente si locul perfect pentru o vacanta cu persoana iubita.

Familiile se pot delecta in apartamentele spatioase, pentru un sentiment de casa, chiar si in vacanta.

Vorbim limba dumneavoastră!

Pachete
de vacanta care te-ar putea interesa
Vezi pret
Durata:3 zile, 2 nopti
de la 230€
161
-30%
din cazare
Vezi pret
Durata:4 zile, 3 nopti
de la 115€
81
-30%
din cazare
Vezi pret
Durata:5 zile, 4 nopti
de la 242€
169
-30%
din cazare
Blog
Citeste cele mai interesante articole despre vacanta ta perfecta