Revelion 2020 Atena autocar 7 zile/6 nopti hotel 3* cu mic dejun inclus
Durata: 7 zile, 6 nopti

Descriere circuit

Ziua 1 : Duminica 29.12.2019 Bucuresti Ora 07:00 plecare de la metrou Timpuri Noi pe traseul Bucureşti-Salonic via Bulgaria.Sosire la Salonic seara si cazare la hotel Egnatia 3* sau similar.

Ziua 2: Luni 30.12.2019 Salonic. Mic dejun. Parasim Salonicul si ne indreptam spre Kalambaka pentru vizitarea unei manastiri din complexul monahal ortodox de la Meteora si a unui atelier de pictura a icoanelor bizantine. Plecam apoi spre  Atena unde ne cazam. Optional, se poate face "Athens by night "(un tur panoramic al orasului cu cina si program folcloric la o taverna in centrul vechi ). 

Ziua 3: Marti 31.12.2019 Atena. Dimineața se face turul panoramic al Atenei cu autocarul, insotiti de ghid grec vorbitor de limba romana, tur care va cuprinde : Piata Omonia, Biblioteca Nationala, Universitatea, Academia, Piata Syntagma, Stadionul Olimpic, Templul lui Zeus Olimpianul, Poarta lui Adrian, vizita la Acropolis. Se face un scurt tur pietonal in zona Plaka, cartier istoric, situat la nord de Acropole. Dupa amiaza, program de plimbări și cumparaturi în  Atena. Seara, revenire la hotel si pregatire pentru petrecerea de Anul Nou – cina festiva de Revelion la Hotel Stanley.

Ziua 4: Miercuri 01.01.2020 Atena. Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Cap Sounion. Vom merge pe traseul Port Pireu – Cap Sounion un traseu spetaculos pe malul Marii Egee. Printre coloanele Templului lui Posseidon veti putea admira primul apus de soare de pe cel mai sudic promotoriu al Aticii si panorama superba a insulelor Golfului Saronic. Dejun specific de peste la o taverna pe malul Marii Egee cu vedere spre Templul lui Poseidon. Cazare in Atena.

Ziua 5: Joi 02.01.2020 Dupa micul dejun, program liber in Atena sau optional excursie in Peloponez. Excursia in Peloponez ne va conduce prin istmul Corint catre pitorescul si miticul Argolis. Se vor vizita muzeul si Teatrul Antic de la Epidavros (renumit pentru acustica sa impresionanta), ruinele palatului si mormintele dinastiei Atrizilor (mormantul lui Agamemnon) din Mycenae. In continuare, vom opri in orasul Nafplio, prima capitala a Greciei moderne si la fortareata Palamidi cu cele 857 de trepte ale sale. In drum facem oprire pentru masa intr-un sat pitoresc si vizita la o livada de portocale. Ne intoarcem spre Atena. Timp liber pentru odihna la hotel.

Ziua 6: Vineri 03.01.2020  Mic dejunDimineata plecare spre Salonic,

Ziua 7: Sambata 04.01.2020 Mic dejun. Plecare spre Bucuresti, nu inainte de a face un tur panoramic al orasului Salonic, tur in care vom admira zona centrala cu Arcul lui Galeriu, Rotonda, Piata Aristotelus, Turnul Alb si vom  vizita  Biserica Sf Dumitru. Dupa amiaza parasim orasul pe traseul: Promachonas - Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti. In cursul noptii, in functie de trafic si formalitatile vamale, vom sosi in Bucuresti.

 

 

Mai mult

Descriere servicii

Preţul include:
 • transport cu autocar
 • insotitor de grup
 • 4 cazări cu mic dejun la hotel 3 stele in Atena (Hotel Κaterina sau similar) in camere duble 
 • 2 cazare in Salonic la hotel de 3 stele ( Hotel Egnatia sau similar) in camere duble
 • ghid grec autorizat, vorbitor de limba romana  pentru obiectivele turistice.
Preţul NU include:
 • asigurarea medicală
 • cina festiva de Revelion la Hotel Stanley (inclusa si bautura,1 pahar de sampania ½ sticla de vin sau 1 sticla de bere sau bauturi racoritoare), 80 euro/pers.
 • intrările la obiective turistice
 • supliment cameră single: 180 eur
 • excursii opţionale (Peloponez 70 euro; Cap Sounion 80 euro; seara greceasca 55 euro).
 • taxa guvernamentala de sedere 3 euro/camera/zi.
Alte mentiuni:

Mic dejun

Pachete
de vacanta care te-ar putea interesa
Vezi pret
Durata:7 zile, 7 nopti
de la 585€
410
-30%
din cazare Early Booking
Vezi pret
Durata:5 zile, 4 nopti
de la 248€
174
-30%
din cazare Early Booking
Blog
Citeste cele mai interesante articole despre vacanta ta perfecta