Mediterranean Beach Hotel **** Limasol (BB) cu mic dejun inclus
Durata: 7 zile, 7 nopti

Descriere hotel

Situat pe o plajă cu nisip din Limassol, acest complex de 4 stele oferă camere cu TV LCD şi vedere la Marea Mediterană. Asigură un centru spa cu servicii complete, 5 restaurante şi programe de divertisment live. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.

Camerele Hotelului Mediterranean Beach au podea cu parchet şi canale prin satelit. De asemenea, au balcon mobilat, cu vedere panoramică la mare sau la uscat.

Oferta culinară variată de la Mediterranean Beach include specialităţi din bucătăria toscană, bucătărie deschisă şi un bar de sushi. În timpul verii, oaspeţii se pot bucura de preparate uşoare servite în aer liber, sub pergolele acoperite cu viţă de vie. Dimineaţa puteţi savura un mic dejun cipriot certificat.

Hotelul Beach oferă şi o piscină în aer liber cu o peşteră în piatră. Oaspeţii se pot bucura de masaje corporale şi de tratamente de înfrumuseţare la centrul spa. Este disponibilă şi o sală de gimnastică, unde se organizează cursuri de pilates şi aerobic. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Copiii se pot bucura de clubul pentru copii sau se pot bălăci în piscina de mică adâncime. În plus, există un teren de tenis cu nocturnă, tenis de masă şi mese de biliard.

Mai mult

Descriere servicii

Preţul include:

Bilet de  avion (dus-intors), pe ruta OTP-LCA-OTP.

Transfer aeroport-hotel-aeroport (numai in Cipru).

Cazare 7 nopti si masa (in functia optiunea clientului).

Asistenta turistica (pe parcursul sejurului) in limba romana.

Preţul NU include:
  • Asigurare medicală de călătorie si asigurare storno (optionala)
  • Intrările la muzee, obiectivele turistice si vaporase.
  • excursiile optionale din Cipru.
  • Oricare alte servicii care nu sunt prezentate in program
Alte mentiuni:

Mic dejun

Circuite
care te-ar putea interesa
Blog
Citeste cele mai interesante articole despre vacanta ta perfecta