Blue Bay Hotel *** Hersonissos (AI) All inclusive (pe malul marii)
Durata: 7 zile, 7 nopti

Descriere hotel

Acest hotel este situat într-una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță din Creta,in statiune Hersonissos, situat pe malul marii și la 26 km de aeroportul din Heraklion și de capitala insulei.

Împrejurimile oferă combinația ideală de mare cu ape cristaline, soare și relaxare. Plaja se află foarte aproape, dar la o proprietate langa hotelul clienti pot folosi  o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele gratuite. De asemenea, există un restaurant, un bar.

În fiecare zi sunt disponibile bufete ample de mic dejun, prânz și cină, care include produse cretane. Hotelul Blue Bay are apartamente spatioase ideal pt familii numeroase.

PROGRAM ALL INCLUSIVE

Mic Dejun :07:00-10:00

       Prânz :12:30-14:00

        Cina  :18:30-21:00

*buffet suedez: mâncare internațională mic dejun, prânz si cină

Băuturi all inclusive: 11:00-22:00

Băuturi non-alcolice: Coca- Cola, Cola light, limonada, suc de portocale,  apă minerală, apă plată, nectar de fructe.

Băuturi alcoolice locale : vin de casă ( roșu și alb)  bere locală, ouzo, raki.

Cafea și ceai .

Mai mult

Descriere servicii

Preţul include:

Bilet de  avion cursa charter (dus-intors), cu destinatia Heraklion (HER).

Bagaj de cala 20 Kgr/pers  si bagaj de mana 10 Kgr/pers.

Catering pe parcursul zborului.

Transfer aeroport-hotel-aeroport (numai in Creta).

Cazare 7 nopti in apartamente standard cu vedere la curte si masa  All Inclusive.

Asistenta turistica (pe parcursul sejurului) in limba romana.

Preţul NU include:
  • Asigurare medicală de călătorie si asigurare storno (optionala)
  • Intrările la muzee, obiectivele turistice si vaporase.
  • excursiile optionale din Creta.
  • supliment apartament cu vedere la mare 35 euro/pers/sejur.
  • Taxa guvernamentala de sedere 1,5 euro/camera/zi, care trebuie platita la receptie hotelului.
  • Oricare alte servicii care nu sunt prezentate in program.
Alte mentiuni:

All inclusive

Recenziile
clientilor
"BLUE BAY"HOTELUL CU MUZICĂ RELAXANTĂ,CU RĂSĂRITURI ȘI APUSURI DE NEDESCRIS......
A VENIT ANUL 2020,AM MERS LA TÎRGUL DE TURISM DIN BUCUREȘTI NE-AM REVĂZUT CU IOANIS NONIS CÎT ȘI CU GIORGOS CRETANUL VENIT PE PLAIURI ROMÂNEȘTI,TOTUL A DECURS NORMAL CA ȘI CUM FAMILIA SE REUNEA DIN NOU CEU DOI COPII AU NOȘTRIII AU FOST FOARTE FERICIȚI LA REVEDEREA CELOR DOI CÎT ȘI A NOIII VACANȚE PE CARE AM CONTRACTAT O LA ÎNCEPUTUL LUNII IUNIE.NU A DECURS TOTUL CUM NE PLĂNUISEM AM AJUNS ABIA PE DATA DE 4 IULIE CU O RELOCARE DE HOTEL,"BLUE BAY"DEOARECE VILA NENA NU A PRIMIT AVIZ DE FUNCȚIONARE DATORITĂ RESTRICȚIILOR PANDEMIEI DE PE TOT GLOBUL.BUCURIA REVEDERII CU FAMILIA DE LA" VACANȚĂ DIRECTĂ"A FOST DE NE DESCRIS .......CAZAREA SA FĂCUT LA NOUA LOCAȚIE HOTELUL BLUE BAY DE 3 STELE SITUAT CHIAR PE FALEZĂ .AM FOST CONDUȘI DE GIORGOS ÎN CAMERĂ ȘIIIII SURPRIZĂ CAMERA AVEA BALCONUL CU VEDERE LA MARE,COPIII FERICIȚI PĂRINȚII ȘI MAI FERICIȚI DEOARECE VISUL SE ÎNDEPLINISE ERAM DIN NOU ÎN CRETA DAR CAZAȚI CHIAR PE MALUL MĂRII,O MARE CE CUSUSUEUL EI TE ÎMBIE LA LINIȘTE,ARMONIE UNEORI CHIAR ADORMIND LA "VOCEA"EI,O MUZICĂ A MĂRII ȘI A RELAXĂRII TOTALE.HOTELUL BLUE BAY ÎNCEPE SĂ PRINDĂ VIAȚĂ,CAMERELE DESTUL DE SPAȚIOASE, CELE PATRU PATURI FOARTE BINE AȘEZATE ÎN CELE DOUĂ CAMERE CARE DEVIN SUBIECT DE DISCUȚIE PENTRU COPII CARE ,UNDE, SĂ DOARMĂ.HOTELUL BLUE BAY NE-A CÎȘTIGAT ÎNCREDEREA ȘI NE-A FĂCUT SĂ UITĂM DE VILA NENA , AȘEZAREA LUI PE MALUL MĂRII CONFERĂ CEVA ÎN PLUS FAȚĂ DE VILA NENA,VOCEA MĂRII ESTE SUAVĂ ȘI PARCĂ VINE DE PE UN CD CU MUZICĂ DE RELAXARE,CHIAR ȘI CAFEAUA,SUCUL.....SERVITE PE BALCON DAU O ALTFEL DE VIBRAȚIE DATORATE LINIEI MELODICE A MĂRII.BINE TE-AM GĂSIT* BLUE BAY" HOTEL CU MUZICĂ DE RELAXARE VENITĂ LA PACHET CU SEJURUL,O MUZICĂ FERMECATĂ CE TE ÎMBIE,TE RELAXEAZĂ,TE LINIȘTEȘTE......CHIAR TE ȘI ADOARME.MULTUMESC IOANIS PENTRU RECOMANDAREA ACESTUI HOTEL MINUNAT CU PRIVELIȘTE ȘI MUZICĂ ÎMBIETOARE,CE PRIMEȘTE CU BRAȚELE DESCHISE TURIȘTII""VECHII DOAMNE......VILA NENA"CARE ACUM ARE OBLOANELE TRASE,EXACT CA O DOAMNĂ CARE SA RETRAS ȘI A LĂSAT TOTUL PE MÎNA NOII LOCAȚII"BLUE BAY"HOTELUL CU MUZICĂ RELAXANTĂ,CU RĂSĂRITURI ȘI APUSURI DE NEDESCRIS.......PE VIITOR SIGUR VOM REVENII CU MARE PLĂCERE LA ACEST HOTEL MINUNAT.
Stefan Serban
Hotel Blue Bay superb apartament ! chiar pe malul marii !!!
Superb apartament , chiar pe malul mării, curat si frumos, merita toti banii ! Multumim Vacanta Directă!
Camelia
Hotelul Blue Bay concediu de vis !
Am achiziționat un pachet de vacanta pt Creta !!Am avut concediu de vis datorita lor ,tuturor începând de la primul telefon ,sunt foarte mulțumită de tot.Am avut si marea surpriză ca în fiecare zi sa ma trezesc si sa ma culc cu cântecul marii ,superb sunetul, toți niste oameni deosebiți ,gata să te ajute cu orice .Iorgos si Adrian niste oameni de milioane ,ne au facut sa ne simtim perfect în Creta .Va multumim pt concediul minunat!!! 
Corina Vedinas
Hotelul Blue Bay la care am stat se află chiar pe plaja iar răsăritul de soare vazut din fata lui este magnific !!!
Mulțumim agenției Vacanță directă pentru deosebita excursie in Creta. Deși a fist a șaptea oară când vizitam această insulă, anul acesta am ales o oferta foarte accesibilă oferită de această agentie. Am luat de la început legatura telefonic cu d nul iannis care a fost f amabil si ne a dat toate informațiile si detaliile necesare. La aeroport, apoi la hotel am fost întâmpinate de personalul extrem de amabil si competent al firmei care ne a oferit Cu promptitudine serviciile de sejur contractate. Hotelul Blue Bay  la care am stat se află chiar pe plaja iar răsăritul de soare vaxut din fata lui este magnific. Hotelul in sine este decent si curat, bine întreținut si f placut oferit la un pret modic de către d nul Iannis. De asemenea ghizii Giogos si Adrian ne au oferit excursii opționale pe care le recomand cu caldura. Noi anul acesta am fost la o plaja superba aflată la 130 km, Vai beach situată în nord estul insulei. Dar de asemenea recomand Chrissi island, Spinalonga unde am fost anii trecuți. de asemenea Seara cretana unde ne am simtit bine, a fost un spectacol de dans deosebit. Nu departe de hotel se afla un complex pe care noi il vizitam an de an Star Beach cu plaje, terase, piscină etc unde se poate ajunge f usor cu autobuze, taxi sau chiar pe jos pentru cei care preferă plimbările. Noi am preferat ca in fiecare an sa închiriem atv pretul fiind f ok 120 de euro pt 6 zile si te poti deplasa f usor peste tot in locațiile mai apropiate. Abia asteptam sa revenim la anu. Mulțumim inca i data d nu lui Iannis si d lor Giorgos si Adrian pt tot. deja ne este f dor de superba insulă CRETA!!!!
Hornea Adina
Blue Bay dimineata poti bea cafeaua admirand rasaritul !!!
Eu tocmai m-am întors astăzi(10 aug 2020), și am fost mulțumit . Este un hotel pe faleza, dimineața poti bea cafeaua admirând răsăritul..., dacă iei camera cu vedere la mare . Recomand camera 203.
Gheorghe Mihai
Circuite
care te-ar putea interesa
Blog
Citeste cele mai interesante articole despre vacanta ta perfecta