Anastasia Beach Hotel ****+ Protaras (HB) cu demi-pensiune - Paste zbor TAROM
Durata: 6 zile, 6 nopti

Descriere hotel

Experimentați servicii de talie internațională la Anastasia Beach Hotel ****+

Având 2 piscine în aer liber şi 2 interioare, Anastasia Beach Hotel este situat chiar pe malul mari pe plaja Marlita din Protaras. Hotelul oferă acces la un parc acvatic. Proprietatea are 2 restaurante şi baruri. Centrul staţiunii Protaras se află la 15 minute de mers pe jos şi este uşor accesibil pe poteca de la plajă.

Toate camerele sunt spaţioase şi au baie privată cu o cadă. Includ articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Toate camerele au balcon mobilat, cu vedere la mare, la grădină sau la Protaras. Printre dotările standard se numără TV prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de cafea/ceai. Se oferă WiFi, disponibil la un cost suplimentar.

Hotelul Anastasia Beach oferă servicii spa şi are sală de sport şi salon de coafură. În centrul plin de viaţă al oraşului Protaras puteţi găsi o serie de restaurante şi baruri.

Copiii pot înota în siguranţă în piscina proprie, dar sunt disponibile şi servicii de babysitting, la un cost suplimentar. La restaurant sunt disponibile meniuri speciale pentru copii, precum şi scaune înalte.

Hotelul Anastasia Beach se află la 3,8 km de plaja Sunrise şi la 7 km de plaja Konnos. Aeroportul Larnaca este situat la 38 km de Hotelul Anastasia Beach. Parcarea privată este gratuită.

Mai mult

Descriere servicii

Preţul include:

Bilet de  avion (dus-intors), pe ruta OTP-LCA-OTP.

Transfer aeroport-hotel-aeroport (numai in Cipru).

Cazare 6 nopti si masa (in functia optiunea clientului).

Asistenta turistica (pe parcursul sejurului) in limba romana.

Preţul NU include:
  • Asigurare medicală de călătorie si asigurare storno (optionala)
  • Intrările la muzee, obiectivele turistice si vaporase.
  • excursiile optionale din Cipru.
  • Oricare alte servicii care nu sunt prezentate in program
Alte mentiuni:

Demi-pensiune

Circuite
care te-ar putea interesa