Top 3 activitati entertaining intr-o vacanta All Inclusive in Creta

Top 3 activitati entertaining intr-o vacanta All Inclusive in Creta

 

Fie ca mergi cu familia, sau vrei sa te reculegi cu persoana iubita, cu o vacanta All Inclusive in Creta, ai parte de distractie, dar si de relaxare.

Grecia este locul perfect in care poti sa imbini vizitele istorice si culturale, cu activitatile in aer liber, cum ar fi calaritul sau scufundarile, sau chiar cu serile de dans in cluburi.

Cea mai intinsa statiune si cea mai diversificata este Hersonissos. Aici te poti delecta cu cei mici la parcul acvatic Water City, poti juca golf pe terenuri intinse si verzi, te poti plimba prin satele cu aer rustic, pe cai, sau pentru cei pasionati de aventura, mai exista si periplul in cheile Samariei.

 

In proximitatea orasului se mai afla Rethymno si Chania, cu un peisaj pitoresc cu mori de vant si sate pline de istorie. Portul Venetian, Piata Sintrivani, Farul venetian, Fortareata Firka, Muzeul Arheologic si Muzeul Naval, Piata Municipala, Parcul Pacii si al Prieteniei, sunt cateva din atractiile turistice din aceasta zona.

 

Ce vacanta All Inclusive in Creta poti alege, la un pret atractiv

 

Vara aceasta, ai cel mai bun pachet la Hotel Hersonissos**** cu 346 euro (cazare 7 zile+ transport cu avionul + mese). Hotelul este situat la 2 minute de plaja si are o piscina generoasa, cu o terasa unde poti degusta meniurile grecesti traditionale si cocktailuri sau freshuri savuroase.

 

Ce activitati poti avea intr-o vacanta All Inclusive in Creta

 

1. Vizita la Palatul Knossos- Leaganul civilizatiei minoice pastreaza inca vii legendele minotaurului. Ruinele palatului sunt inca decorate cu mozaicuri autentice, datand inca din neolitic. Aceste vestigii sunt inca din Epoca Bronzului si se mentin inca in formatul lor initial, chiar si cu detalii captivante cum ar fi delfinii reginei.

2. Jeep Safari- Pentru pasionatii de salbaticie, exista optiunea de safari cu jeep-ul. Plecarea se face din Hersonissos, urmand un traseu la Kastelli, Avli, pana in satul Skinias, strabatand cheile muntoase, spre Viannos si Karavado.

3. Cheile Samariei- Cel mai lung defileu din Europa, Cheile Samariei, ofera un peisaj unic, spectaculos. Traseul incepe de la Xyloskalo, are 18 km si mergand pe jos se parcurge in 6-8 ore. Pe traseu veti vedea biserica bizantina aflata in „Samaria” – satul pustiu din mijlocul cheilor, „Sideroportes” (portile de fier), cea mai frumoasa zona a traseului, unde cheile au o latime de 3 m si o inaltime de 600 m.

Cu o vacanta All Inclusive in Creta ai parte de o adevarata aventura. Alege-ti pachetul de vara care ti se potriveste si vino in taramul legendelor!