Sejur in Creta- insula legendelor vii

Sejur in Creta- insula legendelor vii

 

Primavara buna se cunoaste dupa ofertele de vacanta si preturile mici la excursii de neuitat. Cu early booking iti poti lua din timp, un sejur in Creta, la numai 253 euro. Vacanta Directa este aliatul tau de incredere in sejururi, pelerinaje sau chartere, la cele mai avantajoase preturi. Pachetele contin cazarea la cele mai bune pensiuni sau hoteluri, cu meniuri delicioase si curse cu avionul sau plimbari pe Marea Egee.

Fiind cea mai mare insula din Grecia, Creta isi desfata zi de zi turistii cu lagune azurii si plaje intinse, alaturi de ruinele antice, pline de istorie.

Gastronomia apetisanta cu fructe de mare autentice, meniuri savuroase, este completata de spiritul ospitalier al localnicilor. Fiecare iesire la terasa sau restarurant este o invitatie de la relaxare si buna-dispozitie. Pentru cei pasionati de miscare, Grecia este alegerea cea mai inspirata. De la dansul pe muzica redata la buzuki, pana la inotul si plimbarile in peisajul medietaranean, fiecare vizitator isi poate alege activitatea preferata, indiferent de ora.

Ce te asteapta in acest sejur in Creta- Hersonissos

O zona plina de viata si de istorie este Hersonissos – cea mai cunoscuta si animata statiune din Creta. Sejurul in Hersonissos vine la pachet cu avionul dus-intors si cazare la hotel de 2 stele, Sonia Mare.  Cu terasa inclusa si un loc de servit cafeaua, hotelul Sonia Mare se potriveste de minune familiilor sau indragostitilor care au nevoie de o evadare din viata de zi cu zi.

Statiunea Hersonissos este locul propice pentru plimbari romantice, datorita magazinelor, restaurantelor, teraselor si cluburilor de noapte. Plajele intinse, cu terase la care poti servi un cocktail racoros sunt si ele o adevarata incantare pentru ochi. Familiile si copiii se pot bucura in acest sejur in Creta, in aqua park-uri, sau in vizita la acvarii cu pesti si reptile.

sejur in Creta- cazare

 Impatimitii de istorie  se pot relaxa intr-o vizita la muzeul local, care reproduce un sat cretan antic, in cele mai mici detalii. Dintre toate statiunile din Creta, Hersonissos este alegerea ideala datorita pozitionarii sale, fiind usor de ajuns si la alte puncte de interes.

Un loc istoric, in care ruinele prind viata este si palatul Knossos. Cunoscut pentru legenda labirintului cu minotaurul Minos, acest palat este o adevarata incantare prin mozaicurile fermecatoare.

Alaturi de un ghid turistic, poti realiza un traseu rapid la castelele Venetiene – situate in apropiere de Skafia in partea de sud a Cretei, sau la Manastirea Arkadi, construita in secolul al XVI-lea.

Vacanta Directa te invita sa-ti rezervi din timp un sejur in Creta, cu o cazarea de 7 nopti si un traseu care cu siguranta nu va fi uitat. Spune “Da” calatoriilor si aventurii si propulseaza-te spre noi destinatii cuceritoare in Grecia!