Sejur in Creta- ideea ta de vacanta pentru vara

Sejur in Creta- ideea ta de vacanta pentru vara

 Vara aceasta te poti bucura de frumusetea plajelor grecesti, intr-un sejur in Creta. Fie ca optezi pentru un pachet All Inclusive sau vrei o vancata low cost, cu noi ai parte de cele mai bune oferte.

Chiar si cei spontani, poti profita din plin de ultimele sejururi pentru 26 iunie cu o oferta last minute de nerefuzat.

Pachetele atractive cu hoteluri de lux si toate dotarile pentru confortul tau se imbina perfect cu destinatiile excelente din Grecia. Obiectivele turistice, plajele intinse si lagunele de un albastru clar sunt motivele principale pentru a avea un concediu relaxant.

Pentru fiecare familie exista un loc perfect, iar ofertele last minute sunt o ocazie deosebita. Cu doar 228 euro, ai cazare la Hotel Sonia Mare cu self catering, bilet de avion si bilete pentru copii la Water City. Parcul acvatic te trimite cu gandul la vacanta si la bucuria pura a copilariei.

Ce alte oferte pot alege pentru un sejur in Creta in sezonul estival?

Sejur in Creta la Hotel Antinoos de 2 stele

O vacanta low cost este o solutie perfecta pentru intreaga familie. Cu doar 254 euro te poti caza la Hotel Antinoos de 2 stele, in apropierea portului Heraklion.

Fiind cea mai intinsa statiune din Creta, Hersonissos isi imbie turistii la atractiile locale: porturile si constructiile antice, cum ar fi si Castelul din Knossos.

Locurile de legenda prind viata in serile cretane, cu muzica autentinca de la bouzouki si mancaruri clasice traditionale. Un loc superb pentru relaxare este plaja, unde poti degusta un fresh savuros si te poti delecta cu valurile Marii Egee.

Sejur in Creta la Hotel Artemis de 4 stele

O alta destinatie de vacata este si acest sejur in Creta la Hotel Artemis de 4 stele. Pachetul All Inclusive este destinat celor care isi doresc maximum de confort, la cel mai bun pret. Piscina interioara, camerele duble, dotarile de top, dar si plaja din apropiere sunt cateva din motivele pentru care trebuie sa alegi Hotel Artemis.

Hotelul de 4 stele se situeaza la 25 km de orasul Heraklion și la 23 km de Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis. De asemenea, este  situat la doar 80 de metri de plaja cu nisip fin și la 100 de metri de portul colorat din Hersonissos. La 20 km de hotel se afla Knossos, palatul civilizatiei minoice, iar la 5 km se afla celebra plaja Malia, locul perfect pentru odihna si un bronz de invidiat.

Alege si tu sa-ti petrecei un sejur in Creta cu Vacanta Directa si creeaza-ti amintiri unice, alaturi de cei dragi, in sezonul estival!