Sarbatori si traditii de 1 mai in Grecia

Sarbatori si traditii de 1 mai in Grecia

 Sarbatoare de 1 mai in Grecia se deschide intr-un peisaj plin de culoare, cu oameni voiosi, care celebreaza noul sezon, intr-un stil unic. Traditiile grecesti pastreaza ziua 1 mai ca o aniversare a primaverii si a fertilitatii, fiind considerata ca zi libera. Acesta este un prilej de picnicuri si de cules flori, care vor fi impletite in coronite, pentru a decora exteriorul usilor.

Ghirlandele sunt pastrate pana la Sarbatoarea Taierii capului Sfantului Ioan Botezatorul pe 29 August, cand sunt arse in timpul festivitatilor.

1 mai in Grecia

Fiecare localitate greceasca isi pastreaza obiceiurile, avand puterea de a transpune orice vizitator, intr-un loc de poveste. De la legendele Greciei antice, pana la sarbatorile moderne, localnicii isi intampina turistii cu mancaruri autentice si fructe coapte in soare.

Vacanta Directa a creat special pentru amatorii de calatorii, un sejur de 1 mai in Grecia, pe o durata de 9 zile. Transportul cu autocarul spatios de 3 stele, plimbarea cu fairy-boat-ul pe Marea Egee, dar si cazarea la cele mai bune pensiuni si hoteluri vin intr-un pachet atractiv de 199 euro/ persoana.

Ce pot vedea intr-un sejur de 1 mai in Grecia?

In turul de-a lungul Greciei poti descoperi frumusetea locala a Cretei, cea mai mare insula greceasca. Hersonissos, statiunea care gazduieste castelul din Knossos, este lacasul unde legenda minotaurului Minos prinde viata. Mozaicurile colorate si lagunele de un albastru pur sunt o desfatare pentru pasionatii de istorie si de aventura.

1 mai in Grecia Hersonissos

City break-ul in Grecia include un tur complet in orase de o importanta istorica: Salonic si Atena, alaturi de un ghid autorizat vorbitor de limba greaca si romana.

Prima noapte de cazare se va face la hotel  Egnatia/Aegeon 3* – Salonic (centru orasului), urmand apoi 4 nopti de cazare in Hersonissos, la cererea clientului.

Ce pot vizita suplimentar intr-un sejur de 1 mai in Grecia?

Grecia este un loc ideal pentru a combina istoria, cu locurile de distractie si plajele intinse. De la muzee, case memoriale, manastiri, biserici, situri arhitecturale, pana la localuri si parcuri de distractie, Creta este o resursa nelimitata de obiective turistice.

tur Creta

Iata ce poti descoperi in acest sejur:

Situat in Hersonissos, Muzeul de Arheologie poate fi vizitat cu 30 euro/persoana.

Persoanele interesate de cultura ecumenica pot merge la Manastirea de Arcadi, Chania la 45 euro/ persoana, sau la Agios Nikolaos – Elounda- Spinalonga, si Platoul Lasiti, Pestera lui Zeus, cu 35 euro/ persoana.

Copiii si tineri se pot delecta in Water City (parc aquatic), incheind apoi excursia cu o seara cretana, bogata in mancaruri traditionale.

Facand deliciul tuturor, Creta este locul ideal de relaxare si de inceput noul sezon estival. Cu o traditie pastrata pana in zilele noastre si obiective unice, Grecia te invita sa-i descoperi frumusetea.

Ia-ti prin Early Booking un bilet de la 199 euro/ persoana si fii gata sa-ti creezi amintiri de neuitat, de 1 mai in Grecia.