Sarbatori pascale de vis, in Insula Creta

Sarbatori pascale de vis, in Insula Creta

 Anul acesta excursiile din antica Elada vin sa-ti faca viata mai frumoasa, cu  un concediu bine meritat in insula Creta. Primavara lui 2018 se incepe cu un circuit complex, care te va fermeca cu peisajele grecesti autentice. Vacanta directa te trimite intr-un traseu bine gandit, unde poti vizita Atena, Salonicul si Creta, alaturi de persoanele dragi.

insula creta

Cu obiective turistice unice, o gastronomie diversificata si mai ales cu o arhitectura unica si deschidere la mare, Grecia este o oaza de liniste in orice anotimp.

Pentru ca de la primele raze de soare ne gandim direct la concedii, noi ti-am pregatit excursii accesibile, in locatii de neratat.

Prin early booking iti poti rezerva un pachet complet, cu o plimbare romantica pe apa, cazare de top si un ghid turistic experimentat. Insula Creta este intr-adevar un loc de poveste, un loc mistic unde legendele Olimpului parca prind viata.

Fiind cea mai mare insula greceasca, Creta isi cucereste vizitatorii cu atractii turistice unice si o salbaticie naturala de care te vei indragosti.

Ce beneficii ai cu un circuit de Paste in Insula Creta

Fiecare excursie se face cu un plan bine pus la punct. Tocmai de aceea, noi am alese cele mai interesante locatii, pline de povesti, ca tu sa stai relaxat si sa te bucuri de calatorie.

insula creta-circuit

Peisajul mediteranean cu ape azurii si plaje intinse, vine la pachet cu un traseu in complexul monahal Meteora.

Circuitul organizat in perioada 04.04.2018 - 13.04.2018, cu un buget de la 199 euro/ persoana poate fi personalizat dupa dorintele fiecaruia. Itinerariul are la baza ruta Bucureti-Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic-Larisa-Lamia-Atena si cazare la hotel sau pensiune, pe traseul de 9 zile.

Plimbarile prin Atena, Salonic si complexul Meteora pot fi completate la cerere de tururi personalizate in:

 Heraklion – Knossos - Muzeu de Arheologie, cu 25 euro/pers

Creta de vest Rethymno ( Manastirea de Arcadi),Chania, cu 40 euro/pers

Agios Nikolaos – Elounda- Spinalonga, si Platoul Lasiti, Pestera lui Zeus, cu 30 euro/pers

Manastirea de Kera, Kritsas – Mohos, cu 15 euro/pers.

insula creta- vacanta directa

Ca totul sa fie complet, echipa Vacanta directa ti-a organizat o masa festiva de Paste, in care gastronomia greceasca te va cuceri. Gustarile variate, pasiunea pentru mancare sanatoasa, dar si spiritul primitor al oamenilor, sunt rupte parca din romanul Alexis Zorba al lui Nikos Kazantzakis.

Insula Creta abunda de locuri secrete care te asteapta sa le descoperi, de locuri in care magia elena se releva celui care o priveste.

Cum Pastele este ocazia oportuna de a redeschide ochii catre o primavara, in care natura prinde viata, o excursie poate fi exact ceea ce iti trebuie.

Rezerva-ti din timp locuri pentru un circuit in Insula Creta si lasa-te fermecat de lagunele albastre!