Sarbatoreste Pastele cu un pelerinaj in Grecia

Sarbatoreste Pastele cu un pelerinaj in Grecia

 Muntele Athos si compexul monahal Meteora ti se dezvaluie intr-un pelerinaj in Grecia- tara sfintilor si a legendelor vii. Vacanta Directa a organizat in preajma sarbatorilor pascale, un traseu de neuitat. Manastirile in piatra, siturile monahale din lemn, dar si bisericile cu o arhitectura impresionanta sunt presarate de-a lungul Greciei, intr-un peisaj unic, de poveste. Pastrand traditiile crestine si obiceiurile stravechi, grecii au redat omenirii cele mai autentice sarbatori pascale. Cu o gastronomie mediteraneeana si gustari calde facute cu drag, excursiile in Creta devin un prilej de buna-dispozitie.

Varietatea manastirilor si a siturilor ecleziaste acopera o panorama deosebita pe tot parcursul pelerinajului. Cu plaje intinse si o mare de un azuriu inegalabil, Grecia este un taram de vis, ideal pentru a imbina excursiile informative cu relaxarea.

Ce include un pelerinaj in Grecia si ce manastiri pot vizita?

Cu o experienta in turism si pasiune pentru locuri salbatice, pline de frumusete, Vacanta Directa a organizat un pelerinaj complex, cu obiective turistice variate.

Supranumita si “tara sfintilor”, Grecia este cea mai generoasa tara europeana in obiective ecumenice si statiuni primitoare.

Fiecare city break in Grecia organizat de echipa noastra este supervizat de un ghid turistic atent pregatit, pentru un traseu special creat pentru tine. Acest pelerinaj in Grecia vizeaza in special manastirile din zona muntelui Athos, a complexului monahal Meteora, Acropole, Salonic, Atena si altele.

Ce beneficii am in acest pelerinaj in Grecia?

Fiecare traseu in Creta si statiunile adiacente, iti aduce la picioare frumusetea Greciei. Transportul cu autocare de 2-3 stele cu aer conditionat si utilitati pentru un plus de confort, este intregit de plimbarile cu fairy boat-ul pe marea Egee.

Cazarea de 7 nopti  la hotel de 3 stele, in camera dubla, vine la pachet cu un mic dejun autentic grecesc. Gustarile traditionale cu ulei de masline si branzeturi naturale pot fi servite de-a lungul traseului in orice statiune din Grecia.

Ghidul turistic va fi mereu alaturi de tine pentru a-ti prezenta istoria obiectivelor si locurile pline de istorie.

Pornind cu manastirile din Salonic, traseul va continua cu o croaziera pe muntele Athos, la  Manastirea Dochiariu, Manastirea Xenofontos, Manastirea Xiropotamou, Manastirea Sf Pantelimon (Rusikon), Manastirea Simonos Petras, Manastirea Grigoriou si altele.

Un alt punct de reper este dat de  Manastirea Kato Xenia, unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si icoana facatoare de minuni a Maici Domnului Straina (Xenia).

manstirea Sfanta Treime Grecia

Dupa o vizita la manstirile din Atena, la Acropole, poti descoperi un traseu incantator de-a lungul insulei Enghina, iar mai apoi spre Corfu. Traseul se incheie cu Manastirea Panaghia Soumela ce adaposteste  icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului adusa din Pontul Euxin.

Rezerva-ti si tu cu Early Booking acest pelerinaj in Grecia si bucura-te de un pret promotional de 465 euro/ persoana!