Excursii optionale in Santorini

Excursii optionale in Santorini

CROAZIERĂ de dimineata LA CALDERA cu barca King Thiras

Vizita: Vulcan – Izvoare Termale – Insula Thirasia – Croaziera sub satul Oia – Intoarcere in portul Athinios

Veți găsi băuturi, sandvișuri și cafea la bord la bar (nu sunt incluse în tarif).

Transfer dus-intors cu autocarull de la hotel - la port inclus.

Autobuz Plecare: 09.20 - Întoarcere: 17.30

În fiecare zi. Durata aproximativă: 7 ore

Turul începe cu un transfer cu autobuzul la portul Athinios unde va veti urca la bordul ambarcațiunii King Thiras. Prima oprire va fi la insula de lavă Nea Kameni unde veți avea ocazia să urcați pe poteca de sol pentru a ajunge la craterul vulcanului încă activ. În continuare, barca King Thiras va naviga către a doua insulă de lavă Palea Kameni unde veți ancora la aproximativ 50 de metri de Izvoarele Termale. Aici veți avea șansa de a înota în apele sulfuroase portocalii ale izvoarelor termale sau de a vă relaxa pe barcă. Ultima ta oprire va fi la insula Thirassia, care era conectată cu Santorini înainte de erupția vulcanică. În Thirassia veți avea timp liber să înotați, să mâncați la tavernele locale sau să faceți drumeții până în satul tradițional Manolas pentru a vă bucura de o vedere unică a insulei Santorini. Pe drumul de întoarcere către port, barca va naviga de-a lungul Calderei pornind de sub satul Oia. Turul se încheie cu un transfer cu autobuzul înapoi la punctul dumneavoastră de plecare.

Pret: 39 euro/pers

 

Croaziera CALDERA & OIA Apus de soare cu barca King Thiras

Tur cu barca și autobuz Vizită: Vulcan – Izvoare Termale – Insula Thirasia – Satul Oia pentru apus de soare.

Veți găsi băuturi, sandvișuri și cafea la bord la bar (nu sunt incluse în tarif).

Transfer dus-intors cu autocarul  de la hotel - la port inclus.

Întoarcere din Oia cu autobuzul: 30 de minute după apus

În fiecare zi Durata aproximativă: 10 ore.               

Turul începe cu un transfer cu autobuzul in portul Athinios unde va veti urca la bordul ambarcațiunii King Thiras. Prima oprire va fi pe insula vulcanica Nea Kameni unde veți avea ocazia să urcați pe o poteca  pentru a ajunge la craterul vulcanului încă activ.

În continuare, barca King Thiras va naviga către a doua insulă vulcanica Palea Kameni unde veți ancora la aproximativ 50 de metri de Izvoarele Termale. Aici veți avea șansa de a înota în apele sulfuroase portocalii ale izvoarelor termale sau de a vă relaxa pe barcă.

Ultima ta oprire cu barca va fi la insula Thirassia, care era conectată cu Santorini înainte de erupția vulcanică. În Thirassia veți avea timp liber să înotați, să mâncați la tavernele locale sau să faceți drumeții până în satul tradițional Manolas pentru a vă bucura de o vedere unică a insulei Santorini. La întoarcere, barca va naviga de-a lungul Calderei pornind de sub satul Oia. Odată va intoarceti întorci în port, un autobuz  va va aștepta să va aducă la Oia. Acolo vei avea timp liber pentru a va plimba și a va bucura de minunatul apus de soare al Oiei. Turul se va încheia la 30 de minute după apus,  autobuzul vă va transfera înapoi la punctul de plecare.

Pret: 44 euro/pers

 

Croaziera romantică la apus de soare în caldera cu barca King Thiras

Vizită: Croazieră în Caldera – Apus de soare.

Cina este servita la bord,  bautura de bun venit este inclusa (vin si bauturi disponibile la un cost suplimentar).

Transfer cu autobuzul de la/la port inclus.

În fiecare: Luni - Marți - Joi - Vineri - Sâmbătă Durata aproximativă: 4 ore.                                                                    Turul începe cu un transfer cu autobuzul la portul Athinios, unde veți urca la bordul ambarcațiunii King Thiras și veți fi întâmpinat cu o băutură de bun venit. În această seară, veți naviga de-a lungul Calderei unde veți face diverse opriri pentru a vă bucura de priveliștea spectaculoasă a insulei și a vulcanului. Între timp, echipajul va pregăti delicioasa cină tip bufet care va fi servită în timpul croazierei. Înainte ca soarele să înceapă să apuna, căpitanul vă va aduce într-o locație excelentă, astfel încât să puteți experimenta apusul incredibil de soare din Santorini. În cele din urmă, vă veți întoarce încet spre port, unde autobuzul vă va transfera înapoi la punctul de preluare.

* Vă recomandăm să aduceți o jachetă lejeră, deoarece s-ar putea să se răcească după apus.

Pret: 49 euro/pers

 

 

TUR ARHEOLOGIC cu autocarul la situl arheologic de  AKROTIRI și PLAJA ROȘIE

Vizită: Mănăstirea Profetul Ilie – satul Megalochori – situl arheologic Akrotiri (cu ghid) – Plaja Roșie (aprox. 45 min timp liber, apropiere pe jos 10 min. aprox.) - Plaja Perivolos (înot liber) – Ultima oprire pentru degustare de vinuri ( nu este inclus în preț).

Plecare cu autobuzul: 10.30 - Întoarcere: Aproximativ ora 18.00

  • Turul se încheie la Fira. Transfer cu autocarul clienților către Firostefani, Imerovigli și Oia
  • Taxa de intrare la excavarea Akrotiri (12€) nu este inclusă..
  • Cu un supliment de 10€ puteți vizita Oia pentru apus, îmbarcare într-un alt autobuz cu escortă din Fira: ora 18:00. Plecare autobuz din Oia: 30 min după apus

În fiecare zi. Durata excursii aproximativă: 7 ore

Excursia va începe cu vizitarea mănăstirii Profetului Ilie, care este aflata in cel mai înalt punct al insulei. După ce ați observat o vedere de 360 ​​a insulei, veți continua spre satul tradițional Megalochori,  lăsat aproape abandonat după marele cutremur. Turul continuă către săpăturile de la Akrotiri, unul dintre cele mai importante situri arheologice ale țării, care include o structură vastă, locuită cândva de 200 de familii, păstrată sub lava vulcanului. Veți merge apoi la Plaja Roșie pentru a fotografia de sus acest site unic sau  veți sta și vă veți bucura de aperitive tradiționale grecești în golful Akrotiri.

Următoarea oprire a turului va fi în Perivolos, cunoscută pentru plaja sa cu nisip negru. Acolo veți avea puțin timp liber pentru a face o baie la plajă, a savura o băutură răcoritoare lângă apă sau a gusta niște pește proaspăt la tavernele locale.

Oprirea finală va fi la una dintre cele mai populare crame din Santorini și, dacă doriți, puteți participa la o  degustare de vinuri.

Pret: 35 euro/pers

 

Apus de soare  in  OIA si sate traditionale – cu autocarul

Vizita: Biserica Bizantină Panagia Episkopi – satul Mesa Gonia – satul Pyrgos – satul Oia. Taxa de intrare la Biserica Bizantină Episkopi este inclusă.

Plecare ora 15.00 - Întoarcere de la Oia: 30 de minute după apus.

În fiecare zi Durata aproximativă: 6-7 ore

Veți începe turul vizitând biserica Panagia Episkopi, cea mai veche biserică bizantină de pe insulă, construită în 1115. Interiorul său este decorat cu picturi murale și este considerat a fi unul dintre cele mai istorice monumente de pe insulă. În continuare, veți putea explora satul Mesa Gonia,  considerat centrul producției de vin din Santorini. Acesta este singurul sat care nu a fost restaurat după marele cutremur din 1956, va puteti face o idee despre cum era viața înainte de evenimentul dramatic. Apoi veți face o vizită în satul Pyrgos, o zonă fermecătoare a insulei  cu multe biserici, care a fost cândva capitala insulei. Veți avea ocazia să vă plimbați prin sat și chiar să ajungeți în vârf pentru a ajunge la Castelul lui Pyrgos Callisti. Finala oprire va fi la cel mai cunoscut sat al insulei, Oia. Această parte a fost construită cândva de căpitani și marinari, iar astăzi este vizitată de milioane de oameni datorită apusului uluitor observat de aici.

 Pret: 29 euro/pers

 

TURUL INSULEI cu autocarul

Vizită: Mănăstirea Profetul Elias – Satul Pyrgos – Săpăturile Akrotiri – Plaja roșie (apropiere pe jos, aprox. 10min.) - Orașul Fira – Satul Oia pentru apus

Taxa de intrare la excavarea Akrotiri (12€) nu este inclusă.

Plecare autobuz: 11.15, Întoarcere: 30 de minute după apus

În fiecare zi Durata aproximativă: 9-10 ore

Prima  oprire în acest tur va fi la mănăstirea Profetului Ilie, cel mai înalt punct al insulei. Va veti îndrepta apoi spre satul vecin Pyrgos, care a fost capitala insulei. Turul continuă către săpăturile de la Akrotiri, unul dintre cele mai importante situri arheologice ale țării, care include o structură vastă, locuită cândva de 200 de familii si păstrată sub lava vulcanului. Veți merge apoi la Plaja Roșie, pentru a fotografia acest site unic de sus sau  veți sta și vă veți bucura de aperitive tradiționale grecești în golful Akrotiri. Următoarea  oprire va fi în Fira, unde veți putea să vă plimbați prin magazinele sale nesfârșite și să vă așezați la o cafenea sau să vă bucurați de bucătăria tradițională, în timp ce aveți frumoasa caldeiră la picioare. Pentru a încheia turul, veți vizita satul Oia, unde veți avea timp liber pentru a explora  și pentru a asista la celebrul  apus de soare.

Pret: 38 euro/pers

 

WINE TOUR

Vizită: Tur de dimineață: Crama Roussos - Crama Koutsoyiannopoulos - Crama Venetsanos

Tur de seară: Crama Argyros Estate - Crama Koutsoyiannopoulos - Crama Venetsanos

O șansă unică pentru fiecare iubitor de vin de a vizita unele dintre cele mai bune crame ale insulei și de a gusta vinul incomparabil din Santorini.

Plecare: 12.00 & 15.50 - Retur: aprox. 15.20 și 19.00

*45 de minute în fiecare cramă pentru tur detaliat și degustare de vinuri

*Aperitive și degustare de diferite vinuri *Mini tutorial de degustare de vinuri

În fiecare zi: Dimineața și după-amiaza Durata aproximativă 3,5 ore

Aflați despre istoria producției de vin în Santorini și toate secretele vinului din Santorini. Solul unic, vântul puternic și umiditatea din Santorini fac vinul său atât de unic și faimos în întreaga lume. Veți vizita cramele tradiționale și cele mai moderne și veți avea șansa de a descoperi vinul din Santorinian de-a lungul timpului.

La fiecare cramă veți degusta diferite vinuri de semnătură și veți descoperi un mod cu totul nou de a bea vin. 45 de minute în fiecare cramă pentru un tur detaliat și degustare de vinuri. Gasiti aici  aperitive și degustati  diferite vinuri. Mini tutorial de degustare de vinuri.

Pret: 70 euro/pers

 

Reduceri pentru copii:

  1. Copii pana 1,99 ani Gratis.
  2. Copii pana 12 ani au 50% reducere.