Deschide sezonul estival cu un sejur de 1 mai in Creta

Deschide sezonul estival cu un sejur de 1 mai in Creta

 

Daca-ti zboara gandul la soare si concediu, atunci e timpul sa-ti un pachet prin Early Booking de la Vacanta Directa, in Grecia. Turul fascinantei Elade ti se releva de aceasta data intr-un sejur de 1 mai in Creta.

Cunoscuta pentru situl de ruine si relicve care dateaza din Antichitate, Creta este cea mai colorata destinatie de vacanta din Europa. Insula Creta este cea mai intinsa din Grecia, fiind apreciata pentru mixul unic de obiective turistice si localurile moderne, imbogatite de parcurile de distractie.

sejur creta

Cu o apa de un albastru clar si hoteluri primitoare, Hersonissos a devenit cea mai indragita statiune din Creta. Resortul marin este presarat de peisaje unice, cu lagune de o salbatice fermecatoare.

Una din atractiile principale este palatul Knossos, decorat cu picturi si mozaicuri rupte din legendele Olimpului. In acest sejur de 1 mai in Creta, te poti delecta intr-o vizita la palatul regal, care pastreaza relicvele antice, pline de poveste.

Ce include excursia in Creta si ce beneficii am?

sejur de 1 mai in creta

Vacanta Directa  ti-a organizat un tur complet in Salonic, Atena, Meteora, cu tot ce iti trebuie inclus, la numai 199 euro/ persoana.

Ai parte de transport cu autobuz de 2-3 stele cu aer conditionat, cursa cu fairy-boat-ul, cazare in Salonic, Hersonissos, tur in Salonic si Atena cu ghid si o vizita in complexul Meteora.

sejur 1 mai in creta- meteora

La alegere poti beneficia de trasee speciale la manastiri, situri bisericesti sau muzee si galerii de arta, cu piese autentice, care merita vazute.Copiii au gratuitati sau reduceri la jumatate de pret in acest sejur unic, care le va da cele mai frumoase amintiri.

Perfect conceputa, excursia in jurul Greceiei este un periplu aventuros, imbinat cu cele mai relaxante cadre, cu plaje intinse si spectaculoase.

Ce altceva mai poti descoperi intr-un sejur de 1 mai in Creta?

Excursia de 11 zile in Grecia iti ofera timp suficient sa descoperi cele mai atragatoare obiective. In turul orasului Salonic poti descoperi Muzeul Bizantin, Turnul Alb, Arcul lui Galerius, Casa memoriala  Mustafa Kemal Ataturk (intemeietorul Turciei moderne), sau alte obiective la alegere.

tur grecia salonic

Turul in Atena este si el o invitatie la istorie, cu fortificatia antica Acropole, teatrul lui Dionysos, Agora Romana si Turnul Vanturilor, Templul lui Zeus si multe altele. Pentru un cost suplimentare, in functie de intrarea la muzeu sau galeria de arta, poti descoperi cele mai frumoase vestigii mediteraneene.

O vizita in Water Park-ul din Hersonissos, dar si o seara cretana, incununeaza acest traseu deosebit. Cu mese sanatoase, cine mediteraneene si gustari apetisante, excursiile in Grecia sunt o invitatie in gastronomia elena.

Pentru toate acestea si plajele cu nisip fin, merita sa-ti faci din timp o rezervare intr-un sejur de 1 mai in Creta.