Concediu low cost in Grecia- idei de vacanta pentru vara lui 2018

Concediu low cost in Grecia- idei de vacanta pentru vara lui 2018

 Daca iti doresti sa vizitezi un taram al mitologiei, ascuns intre munti si scaldat in Marea Egee, Creta este solutia ideala. Intr-un concediu low cost in Grecia te poti bucura de locurile legendelor vii, de plaje intinse si de oamenii primitori. Gastronomia mediteraneana cu gustari fresh si mancaruri sanatoase sta la baza unui stil de viata unic. Peisajul maritim cu porturi intinse si lagune de un albastru pur este completat de monumentele arhitecturale.

Palatul din Knossos, muzeul de arheologie din Heraklion, portul Heraklion, orasul Rethymno, canionul Mili si siturile monahale sunt cateva din motivele pentru care trebuie sa vizitezi Grecia.

Fiecare obiectiv turistic pastreaza o poveste care merita spusa si in zilele noastre. Canioanele fermecatoare, padurile verzi si mai ales plajele cu apa turcoaz sunt o invitatie la explorare si relaxare.

Care sunt cazarile cele mai atractive si preturile cele mai bune?

Concediu low cost in Grecia la hotel Sonia Mare

Hotelul Sonia Mare de 2 stele este locul ideal pentru familie, unde confortul se impleteste cu o pozitionare de top. Pachetul atractiv cu un concediu low cost in Grecia incepe de la un buget de 268 euro. Locul este amplasat la un minut de mers pana la plaja superba, cu nisip fin.

Amenajata cu o gradina plina de flori, curtea hotelul iti ofera un spatiu perfect de citit o carte sau de gustat mancaruruiel traditionale grecesti. Camerele spatioase, terasa cu vedere la mare, dar si cadrul unic cu vegetatie bogata stau la baza unui sejur de vis.

Optand pentru hotelul Sonia Mare economisesti mai mult si te bucuri de standarde inalte, intr-o vacanta pentru intreaga familie.

Concediu low cost in Grecia la hotel Villa Nena

Cunoscut pentru ospitalitatea personalului si pentru cadrul unic, inconjurat de flori, hotelul Villa Nena este alegerea cea mai buna pentru concediile ieftine. Peisajul maritim cu plaja atragatoare si mai ales proximitatea fata de orice obiectiv turistic din Hersonissos, face din acest hotel un punct de interes.

Intr-un concediu low cost in Grecia la Villa Nena te poti desfata cu un cocktail delicios langa piscina special amenajata. Meniul versatil se pliaza pe apetitul oricarui gurmand, iar camerele spatioase sunt o invitatie la ore de relaxare, cu vedere la frumosul Hersonissos.

Inspira-te si tu din cele mai bune oferte ale acestei veri si programeaza-ti din timp o excursie in Creta. Fie ca alegi un sejur de top sau un concediu low cost in Grecia, cu Vacanta Directa dai drumul la sezonul estival.