Ce poti vedea intr-un circuit de Paste si 1 mai in Grecia

Ce poti vedea intr-un circuit de Paste si 1 mai in Grecia

Grecia este una din cele mai fascinante destinatii de vacanta, este locul unde legendele prin viata, unde natura te imbie la relaxare, iar aerul marii te invita la visare.

Cum sezonul estival este din ce in ce mai aproape, ne-am gandit sa-ti facem o oferta de nerefuzat: circuit de Paste si 1 mai in Grecia cu 170 de euro!

Primavara aceasta poti sarbatori Pastele, intr-un cadru unic, pe malul marii Egee, sau la celebrele situri arhitecturale si schituri ecumenice. In functie de interesele fiecaruia, turistii pot descoperi atat locuri ce poarta amprenta istoriei, ruine, muzee, palate, dar si locuri de distractie: parcuri, parcuri acvatice, cluburi, terase.

 

Ce include pachetul cu circuit de Paste si 1 mai in Grecia?

Cu 170 euro, ai:

- 5 seri de cazare cu mic dejun inclus la Hotel Kalloni de 3 stele, in statiunea Volos

- ghid grec autorizat

- insotitor de grup

- transport cu autocarul pe traseul Bucuresti, Giurigu, Sofia, Kulata, Promachonas, Salonic, Volos.

Pentru a completa excursia, mai poti opta pentru cina de Inviere si dejun de Paste, cu o bogata gama de meniuri traditionale grecesti, la 45 euro. Fripturile de mile, paska, ouale vopsite, antreurile si bauturile grecesti vor fi o incantare pentru aceasta sarbatoare speciala.

In noaptea de Paste nu vor lipsi artificiile, dansurile, muzica dinamica, dar si cantarile clasice ecumenice, incarcate de sunetul bizantin.

Pentru cei care isi doresc mai mult confort, hotelul ofera posibilitate de cazare in camere duble cu paturi generoase si mic dejun inclus.

Situat la poalele muntelui Pelion, hotelul este locul ideal ce imbina vegetatia luxurianta cu plaja fina si apa de un albastru pur.

 

Ce obiective turistice poti vizita in acest tur?

 

1.Volos a fost conceput ca un "amfiteatru" la poalele muntilor Pelion, cu o natura bogata, la 14 km de coasta Pagasitikos. A devenit cel mai important port si centru al cailor ferate; devenind in timp un oras al culturii inalte si al progresului social. Portul de 6 km, la inceputul secolului trecut a fost denumit “miracolul urban de Grecia”.

 

2.Turistii pasionati de istorie, pot descoperi Agora Antica, zona veche a orasului cu cladirile sale vechi, pline de poveste si castelul Volos, construit la mijlocul secolului al VI-lea i.Hr.

 

3. Cei pasionati de turismul ecumenic, pot vizita in partea de est a orasulu, dealul Goritsa, un mic deal de aproximativ 200 de metri deasupra nivelului marii, pe partea de sus a acestuia aflandu-se biserica facatoare de minuni.

4. Dincolo de statiunea Volos, turistii se pot bucura de briza fresh de la muntele Pelion. Aici sunt situate si Makrinitsa si Portaria, primele sate, ce pastreaza arhitectura traditionala si spiritul ospitalier al grecilor. De asemenea, siturile arheologice Diminios, Sesklos si Dimitriadi sunt o incantare pentru cei dornici de a descoperi istoria antica a Greciei.

Arheologii au gasit in aceasta zona si Teatrul Antic, Palatul, Basilica Damokratias si ruinele unui apeduct roman.

 

5. Fotografii si turistii dornici sa se relaxeze pe malul marii, pot vizita plajele decorate cu blue flag pentru serviciile de calitate oferite, pentru nisipul fin si marea curata. Fiecare zona este presarata cu terase, zone de relaxare, piscine, parcuri de distractie, dar si cladiri autentice, cu un aer mediteraneean.

 

Traditiile de 1 mai si de Paste combina turismul ecumenic cu punctele de distractie sau centrele arhitecturale, inspirate din legendele Olimpului.

Vino si tu intr-un circuit de Paste si 1 mai in Grecia, si creeaza-ti amintiri de neuitat!